Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
cankat
cankat

Düşünmek!

Yorum

Düşünmek!

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1595

Okunma

Düşünmek!

Düşünmek!

Ben hep neyi düşünüyorum?
Aslında neyi düşündüğümü düşünüyorum...
Çünkü;
Tam olarak neyi düşündüğümü bilmeden,
Öylesine düşünüyorum hep.
Neyi düşündüğümü bilmeden,
Neyi düşündüğümü düşünüyorum.
Ama neyi düşünürsem düşüneyim;
Hep sana çıkıyor.
Neye çıkarsa çıksın;
Hep seni düşündürüyor.
İşte! sen okadar karışıksın ki
Ben hala neyi düşündüğümü bilmiyorum...
Sen ben!
Ben Sen...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Düşünmek! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Düşünmek! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Düşünmek! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Schzophren*
Schzophren*, @schzophren-
19.9.2008 17:32:53
Mükemmel Bi Şiir.. İnsanın İç Karışıkları.. Düşünme Sendromu .. Harika Yazmışsın Tebrikler..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL