Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
sahbeyit
sahbeyit

TEHLİKELİ ŞAİR

Yorum

TEHLİKELİ ŞAİR

( 2 kişi )

0

Yorum

11

Beğeni

5,0

Puan

563

Okunma

TEHLİKELİ ŞAİR

bu şehrin sokaklarında bir çocuk ağlıyor
bir çocuk yüreğimi dağlıyor
hadi bu şehri yakalım bu gece
bu gece içimden neler geçiyor

bu gece içimden bir şehir akıp gidiyor
ne varsa senli düşlerimde yakıp gidiyor

bir sokağın başında durmuş gölgeler
gölgeler adımı fısıldıyor
polisleri bu şehrin beni arıyor
zabıtlarda adım tehlikeli şair diye geçiyor

bu şehrin köşebaşlarında bir çocuk ağlıyor
bir çocuk yüreğimi dağlıyor
hadi bu şehri yıkalım bu gece
bu gece içimden neler geçiyor

bu gece içimden bir yıldız akıp gidiyor
ne varsa gözlerine dair yakıp gidiyor

bir sokağın başında durmuş müzisyenler
müzisyenler beni söylüyor
polisleri bu şehrin beni arıyor
zabıtlarda adım tehlikeli şair diye geçiyor

FATİH ŞAHİN IŞIK
ŞAHBEYİT

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Tehlikeli şair Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Tehlikeli şair şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
TEHLİKELİ ŞAİR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL