Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Mehmet Emin Barslan
Mehmet Emin Barslan

DİVANE GÖNLÜM

Yorum

DİVANE GÖNLÜM

( 1 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

349

Okunma

DİVANE GÖNLÜM

Kalbim seninle çarpar, sensizlikle kanar.
Yüreğim seninle var olur, seninle yaşar
Kalbim senin için çarpar, senin için atar,
Aşkının ateşine yanar divane gönlüm

Divane gönlüm, senin hasretine yanar,
Sevda ateşinle, içimde yangınlar var
Bakışların büyüler, kalbimi sana bağlar,
Senin hasretinle yanar divane gönlüm

Geceleri aşkınla dolar, yıldızların altında hayal kurarım,
Sensizlikle geçen anlarda, hüznü içime gömüp ağlarım
Aşkınla mest olur, kalbimde seni yaşarım.
Aşkınla yanar, sevginle coşar, divane gönlüm

Gözlerinde kaybolup, ruhum seninle buluşur.
Sensizlikle dolup taşar, içimde fırtınalar savrulur.
Kalbim yanlız senin için atar, seninle doludur
Sadece senin için yanıp tutuştur divane gönlüm

Mehmet Emin Barslan Şiirleri

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Divane gönlüm Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Divane gönlüm şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DİVANE GÖNLÜM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL