Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Talat Özgen
Talat Özgen

Velhasıl Ancak O Kadar...

Yorum

Velhasıl Ancak O Kadar...

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

371

Okunma

Velhasıl Ancak O Kadar...

Velhasıl Ancak O Kadar...


Üç günlük ömür yetmez
Dörde mi çıkarsak gari
İnsanoğlu bu doymakta bilmez
Velhasıl
Öbür dünya da bir icadı bir uydurması imiş,
Ancak
O
Kadar,


Kalbi var sevmekten de bihaber
Yüreğini de eklesek boşuna
İnsanoğlu bu her şeyi dert keder eder
Velhasıl
Öbür dünya da mutluluğuna bir umut imiş,
Ancak
O
Kadar,


Yaşar boşluğa bir hiç gibi
Ölür her gün farkın da bile değil
İnsanoğlu bu şansızlığının dibe vurmuşluğu
Velhasıl
Öbür dünya da özlemleri de dahilinde imiş,
Ancak
O
Kadar,

Elindekiler az gelir habire koşar
Bilmeden etmeden acaba neyine yarar
İnsanoğlu bu ne varsa her şeye zarar
Velhasıl
Öbür dünya/sı da aslında kendisi kadar imiş,
Ancak
O
Kadar...

Berlin, 10.06.2023

Talat Özgen

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Velhasıl ancak o kadar... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Velhasıl ancak o kadar... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Velhasıl Ancak O Kadar... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL