İnsanın çocuğu ile övünmesi kendisiyle övünmesi demektir. somerset maugham
Talat Özgen
Talat Özgen

Ha Ateş Ha Kum...

Yorum

Ha Ateş Ha Kum...

( 1 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

502

Okunma

Ha Ateş Ha Kum...

Ha Ateş Ha Kum...


Hayat o biçim
Kalp bir esir
Yapacak bir şey yok
Sevmek bir emir,

Dünya bir yalan
Çarmıhı ölüm
Yapacak bir şey yok
Yaşamak bir zulüm,

Ömür bir an
Zamana bir çark
Yapacak bir şey yok
Yokluğa bir nevi otopark,

İnsan bir görüntü
Suçsuz bir mahkum
Yapacak hiç bir şey yok
Nihayetinde ha ateş ha kum...

Berlin, 04.05.2023

Talat Özgen

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ha ateş ha kum... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ha ateş ha kum... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ha Ateş Ha Kum... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL