Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
nurahi
nurahi

Kutuplarda Ayılma

Yorum

Kutuplarda Ayılma

( 2 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

463

Okunma

Kutuplarda Ayılma

Kutuplarda Ayılma

Gençlik midir keyif midir
Heyacan dolu adımlar
Yaklaşırsan ritim kayar
Kuşlar gökyüzünden cayar

Uyandırır çangırtı
Bizden uzak dursun mıymıntı
Bir anlam taşır her fısıltı
Yalnız ölüler sesini kıstı

Derelerde su mu bitti
Barbarlar kuzeye mi itti
Her harekete de takılma
Kutuplarda ayılma


Harun Erikci















Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Kutuplarda ayılma Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kutuplarda ayılma şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kutuplarda Ayılma şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL