Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
ÖNDER34
ÖNDER34

Bir İstanbul akşamı

Yorum

Bir İstanbul akşamı

( 1 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

594

Okunma

Bir İstanbul akşamı

Bir İstanbul akşamı
Gökten yere yağmur yağıyor
Toprağın üstü betonla
Tozlu kaplı sokaklarına

Rüzgarı ne soğuk ne sıcak
Çarpıyordu yüzüme durmadan
Dolanırken beni ıslatan
Üzerime düşen damlaları

Elerim cebimden dönerken
Caddeye çıkan köşeleri
Yaprak dökmüş ağaçlar
Üşüyor giysisi kalmış gibi

Başımı kaldırdım baktık
Beyazdan griye dönmüş
Bulutların hüzünlü haline
Sanki insan misali ağlıyormu

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Bir istanbul akşamı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir istanbul akşamı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bir İstanbul akşamı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL