Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
yalnıztepe
yalnıztepe

Akmayı verirse pınarlar

Yorum

Akmayı verirse pınarlar

( 3 kişi )

0

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

513

Okunma

Akmayı verirse pınarlar

akmayı verirse pınarlar
kana kana iç suyunu bir avuç dolusu
ıslansın dudağın yudum yudum iç
avuçlarımdan

bu akasyalı, söğüt dallı rüzgar
esmeyi verirse bir gün
derin derin al soluklarını

bu yeşil ova kurursa bir gün
gözlerini uzaklara dik
bak sakla hafızanda
bu ekinler başaklar
rüzgarlarda tararsa saçlarını
bir tutam başak sakla avuçlarında

yoksa ahengi ne yağmurun
ne güneşin
eski günlerden hatıralar sakla
kalmamışsa bize güzel anılar
beraber çıkalım kuruyan derelere
göz yaşlarımız kaynak olsun
hatırlasın dereler şırıltısı
bizim hüzünlü bakışımızda..

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Akmayı verirse pınarlar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Akmayı verirse pınarlar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Akmayı verirse pınarlar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL