Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Jale Ak
Jale Ak

Gözlerine Bakıp ölmek istedim

Yorum

Gözlerine Bakıp ölmek istedim

( 7 kişi )

1

Yorum

10

Beğeni

5,0

Puan

481

Okunma

Gözlerine Bakıp ölmek istedim

Mahrum ettin beni sevginden
Kalbim yandi hep hasretinden
Çekip gittin sen bu sehirden
Gözlerine bakıp ölmek istedim
Tanridan bin defa seni dilendim

Seversin diye çaba sarfettim
Dönersin diye yolun gözledim
Suçlu benmişim gibi ezildim
Değmezmiş sana hiç bilemedim

Senle yasamak nasip olmadı
Derdime kimse şifa bulmadı
Çektigim nefes gözyaşi doldu
Gözlerine bakıp ölmek istedim
Tanridan bin defa seni dilendim

Seversin diye çaba sarfettim
Dönersin diye yolun gözledim
Suçlu benmişim gibi ezildim
Değmezmiş sana hiç bilemedim

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (7)

5.0

100% (7)

Gözlerine bakıp ölmek istedim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gözlerine bakıp ölmek istedim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gözlerine Bakıp ölmek istedim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
AZAP
AZAP, @azap
6.1.2023 21:33:39
5 puan verdi
yoğun bir duygu yüklü anlam ve anlatımı ile sitem dolu çok harika bir gönül sesiydi dost kutlar esenlikler dilerim...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL