Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Noah
Noah

KİMLİĞİMİ AL ÜSTÜ KALSIN

Yorum

KİMLİĞİMİ AL ÜSTÜ KALSIN

( 5 kişi )

0

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

446

Okunma

KİMLİĞİMİ AL ÜSTÜ KALSIN

KİMLİĞİMİ AL ÜSTÜ KALSIN

Ne ağır bir sevdaydı,eleğinden gectim toz kaldım.
Ayrılık rüzgarı ile savruldum,bir ten için yandım durdum.
Çiğ idim dem oldum, demlendikçe sen oldum.
Sen oldukça ,sema oldum.
Devran oldum ,han oldum.
Tergah tergah gezer oldum.
Tam buldum derken ,ayyaş oldum .
Divane oldum,Taptuk oldum EMRE oldum..
Vel hasıl ateş oldum,Yandıkca köz oldum..
Özünde çiğ iken erken açtım..
Bir buğday tanesi gibi.
Toprağa sıkı sarılırsam , baş edeceksin.
Yine onun sularıyla yeşereceksin.
Gözyaşların çare değil ağlama büyü.
Başını dik tutabilirsen , boy vereceksin.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Kimliğimi al üstü kalsın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kimliğimi al üstü kalsın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KİMLİĞİMİ AL ÜSTÜ KALSIN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL