Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Sibel Karagöz ( Sibelce Ş
Sibel Karagöz ( Sibelce Ş

ZATEN HİÇ YOKMUŞUM

Yorum

ZATEN HİÇ YOKMUŞUM

( 5 kişi )

0

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

372

Okunma

ZATEN HİÇ YOKMUŞUM

ZATEN HİÇ YOKMUŞUM



günler günlere değiyor,
bir kaç gülüş,
bir kaç gamze,
bir kaç kaç…

düş’de düşe düşer mi,
gülüş de gamzeye saklanır mı,
kim bilir belki de kanatlar çalmıştır,
masmavi gökyüzüne serpiştirmiştir,

tüm bu yoksunluklar içinde,
koltuğumda bir uykunun uykusuzluğunu,
bir saklı sırrın sırrına kirpiklerimi,düşürüyorum,
belkide yokluğun yokluğunu ellerimden bırakıyorum,

niye,
neden,
soruları içinde,
zaten hiç yokmuşum diyorum,
şimdi hangi masalın masalına inanayım,
var mıydık ki…
Sibel Karagöz
#sibelkaragözşiirleri
#sibel_karagoz

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Zaten hiç yokmuşum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Zaten hiç yokmuşum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ZATEN HİÇ YOKMUŞUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL