İnsanın hakiki asaleti faziletten gelir, doğuştan değil. epiktetos
İnan Filiz
İnan Filiz

GÜZİDE BİR DAVETİ RET İÇİN 80 YA DA AMERİKA'DA BİR ADET BİNGÖL

Yorum

GÜZİDE BİR DAVETİ RET İÇİN 80 YA DA AMERİKA'DA BİR ADET BİNGÖL

( 4 kişi )

0

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

348

Okunma

GÜZİDE BİR DAVETİ RET İÇİN 80 YA DA AMERİKA'DA BİR ADET BİNGÖL

Petroleus Dergi’de yayımlanmıştır… 2022

GÜZİDE BİR DAVETİ RET İÇİN 80 YA
DA AMERİKA’DA BİR ADET BİNGÖL


Şu mahşerin son üç Mustang’lısından biri bensem, meşhur
Arabamın bir tekeri patlak, burnum kırık
Kulaklarım artık büyümüyordur, ek olarak da
Esra Erol ile aynı sınıfta okumamışımdır.
Bazen bütün olasılıklar adına madeni
Halimize el koymak istiyorum
Herkesin en az üçyüz1 nedeni vardır çünkü
Kendini ihbar edecek
De teslim olmak mı şimdi neden... neyse.
Dayım Tokyo, ben kalabalığım, Tokyo’da yalnız
Olmaktan pek anlarım, Kandahar’da da olsam yine iyi...
A n l a m a k da zaten çilekli bir dondurma
Kadar müşterektir.

O halde kişinin, en azından
Birini çok

Çilekli yalaması gerekir.…




Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Güzide bir daveti ret için 80 ya da amerika'da bir adet bingöl Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Güzide bir daveti ret için 80 ya da amerika'da bir adet bingöl şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÜZİDE BİR DAVETİ RET İÇİN 80 YA DA AMERİKA'DA BİR ADET BİNGÖL şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL