Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Sibel Karagöz ( Sibelce Ş
Sibel Karagöz ( Sibelce Ş

BEN BENİ BEN BANA DA KALDIM DURU BİR SUYA KONAN SERÇE GÖZYAŞINDA

Yorum

BEN BENİ BEN BANA DA KALDIM DURU BİR SUYA KONAN SERÇE GÖZYAŞINDA

( 2 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

391

Okunma

BEN BENİ BEN BANA DA KALDIM DURU BİR SUYA KONAN SERÇE GÖZYAŞINDA

BEN BENİ BEN BANA DA KALDIM DURU BİR SUYA KONAN SERÇE GÖZYAŞINDA



nicedir uykuyum,
uyur uyanık,
yoksa uyanmakta zul olan mıyım,
güneş perdelerimi araladı,
gören ben miyim, gözümde ki perde mi,

saatler geçti durmadan,
yorulmadan, kıpırdamadan,
ses soluk titremeden,
heceli geceler ne dudaktan sökülüp çırpılıp,
ne de çamaşır telinde salınır,

öyle soğuk,
öyle donuk,
öyle sıradan,
öyle cansız,
bir sabah ellerimden tuttu,

hadi bir adım at,
hafif bir çarşafı silkele,
hadi uyan serçelerin kanadında,
hafif hafif silkelen, kanat kanat,
ben beni ben bana da kaldım, duru bir suya konan serçe gözyaşında…
Sibel Karagöz
#sibelkaragözşiirleri
#sibel_karagoz

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Ben beni ben bana da kaldım duru bir suya konan serçe gözyaşında Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ben beni ben bana da kaldım duru bir suya konan serçe gözyaşında şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BEN BENİ BEN BANA DA KALDIM DURU BİR SUYA KONAN SERÇE GÖZYAŞINDA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL