Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Sabri Amaç
Sabri Amaç

Bir kere

Yorum

Bir kere

( 4 kişi )

1

Yorum

10

Beğeni

5,0

Puan

408

Okunma

Bir kere

Bir Anlık yazdım

Ne önemi var ki geç pişmanlığın
Rüzgâr dalı kırdı kırdı bir kere
Bitse de sevdama o düşmanlığın
Beklemek ruhumu yordu bir kere


Gelmedi sözünde yalanın ardı
Hep haklıyıdın hep bir bahanen vardı
Ayrılık ateşi her yanı sardı
Son sözün kalbimden vurdu bir kere


Ağlasan nafile sussan nafile
Olanları hayra Yorsan nafile
Saati vuslata kursan nafile
Gönül yelkovanı durdu bir kere


Sormadın nasılım, nerdeyim diye
Göklere uçtun hep, yerdeyim diye
Kaçsanda yüzünü görmeyim diye
Ahım rüyalarına girdi bir kere

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Bir kere Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir kere şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bir kere şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ŞÜKRÜ ATAY
ŞÜKRÜ ATAY, @sukruatay
25.8.2022 12:43:19
5 puan verdi
Hüzün veren duygularla harika yazılmış muhteşem güzellikteki şiiriniz için gönülden kutluyorum tebrikler.
En içten selam ve saygılarımla.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL