Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
YAVUZ GÜÇLÜSES
YAVUZ GÜÇLÜSES

ZINDAN KARASI

Yorum

ZINDAN KARASI

( 1 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

349

Okunma

ZINDAN KARASI

DEME Kİ ZAYİ ZİYAN
EDER BİR GÜN GÖNLÜM’Ü
EDERİSEM BİR GÜN
GÖRMEZ GÖZÜM ÖMRÜM’Ü

SENİNLE GEÇEMEZSEM İNAN SIRAT’I
EYLERİM KABRİM’İ ZINDAN KARASI
KÖR DEĞİL SAĞIR OLSA BU AŞKIN DUASI
AĞARIR SANMA GÜN BENDE
OLUR ZINDAN KARASI

BİLSEM Kİ YAĞACAK HER GECEM’E MATEM
YUMMAM GÖZÜM’Ü HAYALİN’DİR
BAŞIMIN TATLI BELASI
BEKLESEMDE BİR ASIR DÖNER DİYE
DÖNMESEN’DE BİLESİN
SENDEDİR BU YÜREĞİM
SENSİZ ZINDAN KARASI

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Zından karası Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Zından karası şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ZINDAN KARASI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL