Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Eğitimci Yazar Mikail Top
Eğitimci Yazar Mikail Top

Sevgi Çiçeği

Yorum

Sevgi Çiçeği

( 1 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

290

Okunma

Sevgi Çiçeği

Beni benden hep aldılar
Gurbette yalnız bıraktılar
Yüreğimde sevgi çaldılar
Koparmayin gönül çiçeğimi

İnsanda vardır iki haslet
Biri sevgidir biri de nefret
Sevgi dolu bu yüreğimden
Koparmayin sevgi çiçeğimi

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Sevgi çiçeği Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevgi çiçeği şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sevgi Çiçeği şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL