Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Eva4266
Eva4266

Yarınlar hep güzel olacak

Yorum

Yarınlar hep güzel olacak

( 1 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

299

Okunma

Yarınlar hep güzel olacak

Ümitsizliğe her düştüğümüzde, hemen silkinip kendimize gelmeliyiz. Güzel yarınlar düşünerek bugünün karanlığından kurtulmak mümkündür.

YARINLAR HEP GÜZEL OLACAK

Yarınlar hep güzel olacak
İilkbahar, yaz geçti
Sonbahar, kış geçti
Dünleri çoktan geçti
Yarınlar hep güzel olacak
Can eskidi, Canan eskidi
Bedendeki ruh eskidi
Günler, aylar, yıllar eskidi
Akıp giden zaman eskidi
Yaşadığımız ömür eskidi
Yarınları bekleyen umud eskidi
Yinede, eskiyen umudunu yitirme
Yarınlar hep güzel olacak

Şerife Bozoglan-Eker

16-06-2022

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yarınlar hep güzel olacak Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yarınlar hep güzel olacak şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yarınlar hep güzel olacak şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL