Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
RAHİME_ÇELİK
RAHİME_ÇELİK

Yağmur Taneleri

Yorum

Yağmur Taneleri

( 8 kişi )

1

Yorum

14

Beğeni

5,0

Puan

697

Okunma

Yağmur Taneleri

Yağmur Taneleri

Yağan yağmurun sesiyle her gece seni dinliyor
Damla damla atıyor yağmur taneleri
Toprak kokusu etrafı sarıyor
Zambaklar göz kırpıp gülümsüyor
Beni büyüleyen sese alıp götürüyor
Yağmurun esrarengiz büyüsü
Kopan şimşekler özgürlüğün sesi
Seni bana anlatıyor zaman zaman
Göğe doğru bakıyor aşkın efkarlısı
Toprağa hırçınca atıyor yağmur taneleri.

Rahime Hİfa Çelik

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (8)

5.0

100% (8)

Yağmur taneleri Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yağmur taneleri şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yağmur Taneleri şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
12.6.2022 20:38:55
5 puan verdi

*** YAĞMUR TANELERİ *** şiirini, beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şair Arkadaşımı, içtenlikle KUTLUYORUM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL