Bir kimsenin beni yüzüme karşı methetmeye hakkı olursa, yüzüme karşı beni tenkit etmeye de hakkı olması lazımdır. bısmark
nedim demirbaş
nedim demirbaş

büyük atlas

Yorum

büyük atlas

( 3 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

349

Okunma

büyük atlas

Neyi özlemişsem kalbimde yer bulmuş özlemler
Hep yeniden onarmak gibi gökleri dokunuşum sulara
Kaç çeşit gözyaşında yol aldığım denizlerin tuzu
Kaç çeşit bıçakla sınanmış yalnızlığın yetmediği şarkılar

Geceyi izliyorum düş saatinde kopan fırtınayla geçerken ırmaklardan
Sen buluyorsun maviliklerde zayıf düşmüş çağın diriltici soluğunu
Yeniden çözüyorum taşlaşmış yakarışın sararttığı seccadede inkarın düğümünü
Dalgalarla boğuşuyor öfkem korkularla sayıklarken bu serenatsız aşkın ikliminde seni

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Büyük atlas Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Büyük atlas şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
büyük atlas şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
17.5.2022 23:43:36
5 puan verdi

*** BÜYÜK ATLAS *** şiirini, beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şair Arkadaşımı içtenlikle KUTLUYORUM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL