Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
fihaha(OrhunBasat)
fihaha(OrhunBasat)

Dört Mevsimim

Yorum

Dört Mevsimim

( 3 kişi )

2

Yorum

9

Beğeni

5,0

Puan

273

Okunma

Dört Mevsimim





Toprağımda ilk çiçek, benim ilk baharımsın,
Beni yaşatan yürek, benim alın yazımsın,
Yer, gök gerekli değil, sen benim mekanımsın,
Tellerinde sevgimin gezindiği sazımsın.

Sevgiyle atan nabzım, damarımda kanımsın,
Gururum, onurumsun, sevincimsin, nazımsın,
Kışların olmadığı dört mevsimim, yazımsın,
Tellerinde sevgimin gezindiği sazımsın.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Dört mevsimim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dört mevsimim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Dört Mevsimim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
AZAP
AZAP, @azap
15.5.2022 21:59:37
5 puan verdi
sevgi adına anlam ve duygu yoğunluklu çok güzel bir şiirdi dost kutlar esenlikler dilerim...
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
15.5.2022 21:06:33
5 puan verdi

*** DÖRT MEVSİMİM *** şiirini, beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şair Arkadaşımı KUTLUYORUM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL