Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
dali
dali

BEN KENDİME AYIP ETTİM

Yorum

BEN KENDİME AYIP ETTİM

( 4 kişi )

2

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

423

Okunma

BEN KENDİME AYIP ETTİM

BEN KENDİME AYIP ETTİM

Ben kendime ayıp ettim,
Önce seninle değil,
Kendinle konuşmalıydım.
Beni ben hesaba alırdım ancak,
Nasıl oldu bilmem!
Bir vakit saflığım tutmuş diyelim;
Beni benden başkasının düşünmeyeceğini düşünmedim.
Önce kendimle konuşmalı,
Kendimle hesaplaşmalıydım.
Düşünmedim dinlemeyeceğini,
Oysa bilirdim;
Kendimi ancak kendimin dinleyeceğini,
Ben kendime ayıp ettim;
Söz okları fırladı ağzımdan,
Şimdi onun esiriyim.

18.04.2022
Durmuş Ali ÖZBEK

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Ben kendime ayıp ettim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ben kendime ayıp ettim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BEN KENDİME AYIP ETTİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
Murat Kahraman Murâdî
Murat Kahraman Murâdî, @murat-kahraman-mur-d
18.4.2022 17:50:40
5 puan verdi
Tebrik ederim Üstadım.
Şiir hissiyatınız daim olsun. ENFES Eserinizi beğenerek okudum.
Yüreğinize, kaleminize, gönlünüze sağlık. Kaleminiz hiç susmasın inşaallah. Hayırlı ramazanlar dilerim.
Saygılarımla
sahince
sahince, @sahince
18.4.2022 17:44:13
5 puan verdi
Şair dediğin bazen kendiyle dertleşir bazen şiirleriyle. Tebrikler.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL