Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Ahmylrm
Ahmylrm

Kara Sevda

Yorum

Kara Sevda

( 1 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

283

Okunma

Kara Sevda

Adın sevda
Kara sevda
Öyle yazılmış
Beyaz bir kağıda damlamış
Mürekkep gibi
Belirgin
Yıkıp geçtin asi
Önüne çıkan ne varsa
Engel tanımadın
Gururdu atamadığın
Benliğinden içinden
İşte sen de öyle bir adamdın
Yalanlar imparatorluğunda
Bir yalan da sen söyledin
Çok mu?
Hayaller yıkılmak için vardır
Yıktılar
Geç kalmadılar
Kalmazlar
İşte sen o günü unutamadın
Derini çizip kanatan
Bıçak misali
Mıhlandı kalbinin orta yerine
İşte böyle
Adın sevdaydı
Kara sevda

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kara sevda Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kara sevda şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kara Sevda şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL