Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Yolkenarışiirler
Yolkenarışiirler

Kefe'nin üst kısmında

Yorum

Kefe'nin üst kısmında

( 3 kişi )

0

Yorum

9

Beğeni

5,0

Puan

527

Okunma

Kefe'nin üst kısmında

Bin eda bin işve
Vurdumduymaz
Umarsız
Küçük dağlar senden havası
Düşünsene
Sen mi çok güzelsin
Ben mi seni çok güzel görüyorum
Sen mi çok önemlisin
Ben mi seni önemsiyorum
Gayri ihtiyari.
Terazinin üst kısmında benim ağırlığımla duruyorsun.
Sen mi kanatlanmış uçtuğunu sanıyorsun
Yoksa ben mi seni başlara tac etmişim
Ki ;
Başıma ediyorsun . !
De get.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Kefe'nin üst kısmında Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kefe'nin üst kısmında şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kefe'nin üst kısmında şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL