Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Yücel Çakmak
Yücel Çakmak

HİSSEDEBİLSEM

Yorum

HİSSEDEBİLSEM

( 2 kişi )

1

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

333

Okunma

HİSSEDEBİLSEM

HİSSEDEBİLSEM

Saçına kelebekler konsa…
Dokunabilsem…
Renkli kanatlarını çırpsa…
Saçlarına sihirli toz bıraksa…
Hissedebilsem…
Güneşin şavkı yüzüne vursa…
Sıcaklığı beni ısıtsa…

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Hissedebilsem Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hissedebilsem şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HİSSEDEBİLSEM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
21.3.2022 15:52:52
5 puan verdi
HİSSEDEBİLSEM şiirini beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, şairimi içtenlikle KUTLUYORUM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL