yağmurlar yağardı sen yokken... hiç üzülmezdim! giden bulutlara sen yanımdayken...
zormuş sensizlik, şimdi anlıyorum. yarınları bekleyemiyorum! bugün yaşansın hemen bitsin istiyorum
seni istiyorum... gece gözlüm seni istiyorum bu hasretin bitsin diyorum bu gece de penceremi örtmüyorum....
Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
merhaba..güzel şiirinizi kutlarım..bu arada son şiirime ilk yorum yazan şair olmanızdan da sizi tanımaktan da onur duydum..çok teşekkürler...saygılarımla..
oktayzerrin tarafından 2/11/2007 8:11:08 PM zamanında düzenlenmiştir.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.