İnsanın çocuğu ile övünmesi kendisiyle övünmesi demektir. somerset maugham
Talat Özgen
Talat Özgen

Ölüme Bir Tuzak...

Yorum

Ölüme Bir Tuzak...

( 2 kişi )

0

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

460

Okunma

Ölüme Bir Tuzak...

Ölüme Bir Tuzak...


Bilemedim
Zamanı öldürmenin adı
Hayat imiş
Bahanesi
De
Ömür,
Ne fark eder
Ha kısa
Ha uzun
Ha dümdüz
Ha eğri bükük
Ha sen
Ha ben
Ha yalan
Ha gerçek
Ha bir virgül
Ha bir nokta
Yolun sonunda,
Ne fark
Eder
Boşluk
Yoklukla dolmuş
Veya hiç dolmamış,
Hayallerin arasında dolaşıp duruyorum
Ben,
Düş yakamdan
Düş,
Rüyalara
Muhtaç etme beni
Geceleri yeter artar bana
Gölgeleri de cabası,
Amma velakin
Dilim söyler
Gönülse
Asla,
Tutulmuş bir kere
İçten zincirlemiş halim
Bilemedim en güzel his
Olurmuş
Zalim,
Yaşam
Dedikleri
Gelgitlere gebe
Umutlara kaçkın
Günlere azap,
Yok mu şu kalpte denilen
Bizi yiyip yiyip
Bitiren
Karşılığı
Koca bir hiç olurken
Aslında ölüme bir tuzak imiş...

Berlin, 01.03.2022

Talat Özgen

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Ölüme bir tuzak... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ölüme bir tuzak... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ölüme Bir Tuzak... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL