Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
binyıl
binyıl

tutunmuş...

Yorum

tutunmuş...

( 4 kişi )

0

Yorum

10

Beğeni

5,0

Puan

571

Okunma

tutunmuş...

Hazretin kapısına adımızı yazmışlar

Suretimize derviş künyesi asmışlar
....








Bir umuttur muhakkak surete düşüren dervişi

Görmezden gelmez elbet hak kapısında ölmüşü









Lisandır belki de bir umuda sürükleyen dervişi

Duymazdan gelmez elbet hak lisanını bilmişi





















.......

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Tutunmuş... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Tutunmuş... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
tutunmuş... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL