İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
du
duygusal

hergece

Yorum

hergece

6

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

895

Okunma

hergece

düngece yıne geldim bitanem. yatağinin bi köşesine oturup yıneseni izledim dakikalarca. ögle güzel uyuyordunki dokunmaya kiyamadim. saçlarini oksayarak kulağina eğildim ve bikac kelime fisildadim. ve yıne gitme vaktim geldi. ama üzülme bitanem. yatağina kokumu, yanağina buse, avuclarina yüreğimi birakipta gidiyorum.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Hergece Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hergece şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
hergece şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
(Mustafa Çetiner)
(Mustafa Çetiner), @mustafa-cetiner
11.2.2007 16:07:39
Şehit abinizin ruhu şad olsun.Paylaşımınız için teşekkürler...
taymaz
taymaz, @taymaz
11.2.2007 15:12:39
Şehit abin çok duyarlı insanmış .Kaybedenlerin başı sağolsun . Herkes sevebilir ama herkes hissedemez . Paylaştığın için teşekkür
sevgipınarı
sevgipınarı, @sevgipinari
11.2.2007 13:00:16
sevgiyle kal
esra17
esra17, @esra17
11.2.2007 12:16:13
yüreğine sağlık...sevgilerle
ceyhunaltunkas
ceyhunaltunkas, @ceyhunaltunkas
11.2.2007 11:42:42
yüregine kalemine saglık
saygılarımla...
du
duygusal, @duygusal
11.2.2007 11:33:56
bu şiir şehit abimin nişanlisina gönderdiği mektupta yaziyordu. şehit olmadan bigün önce gönderdiği bi mektupdu. sizinle paylaşmak istedim
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
11.2.2007 11:30:29
Beğeni:
0
Okunma:
895
Yorum:
6
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL