Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Fuat.İncir
Fuat.İncir

Umurumda Değil

Yorum

Umurumda Değil

( 2 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

326

Okunma

Umurumda Değil

Günlerden
Pazar mı, salı mı
Güneş doğmuş mu batmış mı
Umurumda değil
Kıyamet kopsun artık
Canım, canımı terk etti nasıl olsa...

Ne eylül yapraklarının
Nede nisan yağmurlarının anlamı kaldı
Yüreğimde o kadar acı var ki
Her gün
Uyku tutmayan gözlerimle
Bin defa ölüp, bin defa diriliyorum...

Keşke
Gözlerime bakarak veda edip gitseydin
Ama
Sende haklısın ya
Sevmeyi bilmeyen yüreğin
Veda etmeyi nereden bilsin...

Şiir: Fuat İNCİR

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Umurumda değil Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Umurumda değil şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Umurumda Değil şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL