Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Ahmylrm
Ahmylrm

Kahpelerin Adabı

Yorum

Kahpelerin Adabı

0

Yorum

7

Beğeni

0,0

Puan

397

Okunma

Kahpelerin Adabı

Ben kıskançlık
Nedir bilmem
Kahpe dünyada
Anama babama
Güvenemeyeceksem
Yak tutuştur
Kül olayım
Ama Allah’ım
Bir daha
Benzetmesin sen gibilere
Yedin bütün pastayı
Tek başına
Sonunda doymayan da
Sen oldun
Ne yapacağız biz bu işi
Bu yaştan sonra
Sana adap mı
Öğretelim

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kahpelerin adabı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kahpelerin adabı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kahpelerin Adabı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL