İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
Ahmet Karbeş
Ahmet Karbeş

Gel/ecek/sen, Ömürlük Gel!

Yorum

Gel/ecek/sen, Ömürlük Gel!

( 3 kişi )

1

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

511

Okunma

Gel/ecek/sen, Ömürlük Gel!

Gel/ecek/sen, Ömürlük Gel!

Berrak ve ip ince bir nehir olup
Naif ve usulca
Hep geçsen de yüreğimden
Bir tüy hafifliğiyle,
Var la yok arası,
Bi haber
Katran karası anılarımın çeperinden
Su bile olsan
Katılaşıp,
Donup kalırsın inan;
Şerrah şerrah acıya kesmiş
Sen gibi usul usul
Kan gibi kanayan
Yorğun kederimden..
19:Kasım:2021

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Gel/ecek/sen, ömürlük gel! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gel/ecek/sen, ömürlük gel! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gel/ecek/sen, Ömürlük Gel! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
20.11.2021 15:05:59
5 puan verdi

Gel/ecek/sen, Ömürlük Gel! şiirini, beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şairimi içtenlikle KUTLUYORUM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL