Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
M.Ali GEÇER
M.Ali GEÇER

ÇOCUKLAR AÇ KALMASIN

Yorum

ÇOCUKLAR AÇ KALMASIN

( 4 kişi )

0

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

734

Okunma

ÇOCUKLAR AÇ KALMASIN

ÇOCUKLAR AÇ KALMASIN

Şu kapkara bulutlar,
Dolaşmasın göklerde.
Acılar yaşanmasın,
Küçücük yüreklerde.
Bahçemdeki çiçekler,
Hiçbir zaman solmasın,
Hepsi bir çiçek olan,
Çocuklar aç kalmasın.

Uzak dursun acılar,
Dünyasından çocuğun.
Yok olmasın yarınlar,
Çocukları koruyun.
O küçücük gözlere,
Yaşlar gelip dolmasın,
Hepimizin dileği,
ÇOCUKLAR AÇ KALMASIN!

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Çocuklar aç kalmasın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çocuklar aç kalmasın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÇOCUKLAR AÇ KALMASIN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL