Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Talat Özgen
Talat Özgen

Turşusunu Kuracak Değiliz...

Yorum

Turşusunu Kuracak Değiliz...

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

410

Okunma

Turşusunu Kuracak Değiliz...


Herkes kurmuş dünyasını
Kimileri bulmuş belasını
Bilinmez ki
Nasıl bir kalu bela ki bu
Dize getirmiş bizi
Biz yokken
Yok iken dahi,

Hayal kurmak nafile
Düşlere dalmak mucize
Bilinmez ki
Nasıl bir hayat ki bu
Çoktan öldürmüş bizi
Biz yaşarken
Yaşar iken dahi,

Saatler kurulmuş artık
Zaman kıvırtmış yazık
Bilinmez ki
Nasıl bir yalan ki bu
Kandırmış ta baştan beri bizi
Biz doğarken
Doğar iken dahi,

Turşusunu kuracak değiliz
Kazık dikecek yok halimiz
Bilinmez ki
Nasıl bir kader ki bu
Yine de mahkum etmiş bizi
Kabul etsekte
Beddua etsekte dahi...

Berlin,27.10.2021

Talat Özgen

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Turşusunu kuracak değiliz... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Turşusunu kuracak değiliz... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Turşusunu Kuracak Değiliz... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL