Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
mustafamuhip
mustafamuhip

boş ver

Yorum

boş ver

( 3 kişi )

1

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

323

Okunma

boş ver

boş vere boş vere
boş verecek bir şey kalmadı
döküldü gitti
ne varsa avcumuzda
kırıldı parçalandı
ne varsa yüreğimizde
yüreğim yüreğim
ah benim yüreğim
boş ver be yüreğim
boş ver...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Boş ver Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Boş ver şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
boş ver şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
15.10.2021 19:59:31
5 puan verdi
BOŞ VER şiirini beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şairimi içtenlikle KUTLUYORUM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL