Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
necip kahraman
necip kahraman

ANAHTAR DELİĞİNDEN

Yorum

ANAHTAR DELİĞİNDEN

( 5 kişi )

1

Yorum

11

Beğeni

5,0

Puan

533

Okunma

ANAHTAR DELİĞİNDEN

Anahtar deliğinden
Dünyayı izleyenler,
Kapıyı yarım aralayıp
Başını uzatan
Kendini saklayanlar
Neler olduğunu
Merak edenler
Anlamaya çalışanlar
Kararlı biçimde kapıyı açın
Gölgenizi arkanıza alın
Güneşin koluna girin
Doğduğu yere gidin
Yeni insanlarla tanışın
Battığı yerde
Yıldızlarla kucaklaşın
Yaşam
Karanlığa direnenlerle
Güneşi kana kana
İçenlerin Türküsüdür.

Necip Kahraman

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Anahtar deliğinden Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Anahtar deliğinden şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ANAHTAR DELİĞİNDEN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
AZAP
AZAP, @azap
25.9.2021 01:42:01
5 puan verdi
vurgu yüklü duygu ve derin bir anlam dolu çok harika bir paylaşımdı dost kutlar esenlikler dilerim...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL