Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Ahmet Karbeş
Ahmet Karbeş

Hep Hayalkırıklığı! (Akrostiş)

Yorum

Hep Hayalkırıklığı! (Akrostiş)

0

Yorum

4

Beğeni

0,0

Puan

660

Okunma

Hep Hayalkırıklığı! (Akrostiş)

Hep Hayalkırıklığı! (Akrostiş)

H ep hâyâlkırıklığı yüklediniz heybeme,
E llerim şimdi bomboş, yüreğim köz ateş!
P eri’ye saymıştım oysa ki sizleri,
H iç birinizde de kusursuzluk aramadan!
A vuçlarımdan esirgediğiniz o sıcaklık,
Y üreğinizde ki tek yakıcı hatıram olsun!
A lmadan,
L âmekân bir yüreği hep sebilce sunan
dım!
K i; Ben, munis aşığınız,
I tri sevilerin
R ayihâlarında destan yazan,
I şık kümelerini mesken tutmuş abdal ben,
K aç yaşamlık hasret biriktirmiştim oysa,
L etafetin, zerafetin en inceleri ruhumda
saklı!
I kınarak kelime üretemezdiniz ki altta ki
harf’e,
Ğ (özünüz aydın!)
I skaladınız sizler mutluluğu, beni ve
dokuzuncu harf’i!!
17:Temmuz:2021

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Hep hayalkırıklığı! (akrostiş) Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hep hayalkırıklığı! (akrostiş) şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hep Hayalkırıklığı! (Akrostiş) şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL