Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
reşat zeybek
reşat zeybek

KAŞANMAK

Yorum

KAŞANMAK

( 1 kişi )

1

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

395

Okunma

KAŞANMAK

Hünkâr olmuş her bir baş
Haram olmuş her bir aş
Hakka el uzatırsan
Olursun sofrada taş

Dil olmuş zehr-u elem
Dîl olmuş kahr-u elem
Hakka el uzatırsan
Olursun derd-u verem

El olmuş her bir insan
Zel olmuş her bir lisan
Hakka el uzatırsan
Olursun elbet kaşan
...

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kaşanmak Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kaşanmak şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KAŞANMAK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
neneh.
neneh., @neneh-
8.6.2021 15:07:50
5 puan verdi
Muhteşem!..Kul hakkı zor iş..Saygıyla..

neneh. tarafından 6/8/2021 3:09:52 PM zamanında düzenlenmiştir.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL