Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
yalciner17
yalciner17

bezmiş seneler

Yorum

bezmiş seneler

( 2 kişi )

1

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

365

Okunma

bezmiş seneler

öten iller...
yiten iller...
gitmiş gelmez iller...
bezmiş bizden iller...
neter iller...
kadrin bilmedik iller...
ölmüş seneler: iller!


Öten: geçmiş
Neter: ne biçim
İller: yıllar


yalçıner yılmaz
18-05-2021
çanakkale

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Bezmiş seneler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bezmiş seneler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
bezmiş seneler şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Midayet Kara
Midayet Kara, @midayetkara
18.5.2021 16:22:05
5 puan verdi
Değerli kaleminizden sayfanıza yansımış akıcı bir dille yazılmış anlamlı duygusal içerikli eserinizi beğeniyle okudum her daim böyle güzel eserler görme dilek ve temennisiyle yüreğinize sağlık kalemin daim ilhamın bol olsun selam ve sevgiler kalın sağlıcakla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL