Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
e.mustafa kaya
e.mustafa kaya

UNUTAMAMAK

Yorum

UNUTAMAMAK

0

Yorum

4

Beğeni

0,0

Puan

335

Okunma

UNUTAMAMAK

UNUTAMAMAK

canımı yakıyor ayrılığın
durduramıyorum acılarımı
gizemli günlerdi
birlikte yaşadığımız
yepyeni yarınlar verecekti
aşkın
gittin mutlulukları yıktın
hüzünlü hatıralar bıraktın
rutubet kokuları gibi yalnızlığım
virgül koyuyorum hayatıma
sayısız güneşler indi
sayısız günler geçti
kaçıncı doğum günleriydi
saymadım
bir başımaydım
ömür sayfalarım makaslandı
zor yıllardı
ay ışığında yıkandım
gecelerce
unutamadım seni yine ...

mustafa kaya
çengelköy2021

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Unutamamak Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Unutamamak şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
UNUTAMAMAK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL