Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
cfikirkoca
cfikirkoca

Vatan kimin

Yorum

Vatan kimin

2

Yorum

8

Beğeni

0,0

Puan

718

Okunma

Vatan kimin

Vatan;
Yüz ölçümüne arsa gözüyle bakanların değil
Bir karış toprağı için can verenlerin ve
Asırlar boyu hüküm sürecek çınarları
O ’nun üzerine dikebilenlerindir.

Cahit Fıkırkoca
04.05.2021, Ankara

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Vatan kimin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Vatan kimin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Vatan kimin şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Midayet Kara
Midayet Kara, @midayetkara
6.5.2021 11:53:19
Çok güzel dörtlük yüreğine sağlık kalemin daim ilhamın bol olsun selamlarımla kalın sağlıcakla
neneh.
neneh., @neneh-
6.5.2021 11:00:49
Muhtesem!..Aziyla gonulleri doyurmak bu olsa gerek..Siirdi..Siirin ana fikriydi.Ders ve ilham alinasi dizelerdi..Ilhaminiz daim artsin degerli kalem..Saygiyla..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL