Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Ermanulusoy
Ermanulusoy

YÂD ETSE DE GEÇMİŞTEN ALBÜMDEKİ RESİMLER

Yorum

YÂD ETSE DE GEÇMİŞTEN ALBÜMDEKİ RESİMLER

( 1 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

587

Okunma

YÂD ETSE DE GEÇMİŞTEN ALBÜMDEKİ RESİMLER

Mazide kaldı artık, yaşanan güzel günler
Silindi çehrelerden o mutlu tebessümler.
Yâd etse de geçmişten, albümdeki resimler
Kanayan yara kalpte, mazide kalan demler

O büyük aşkımıza, nazar değdi kem gözden
Bir ömür sürsün derken, ayrılık oldu erken,
Şimdi ne ben mutluyum, nede sen mutlu oldun,
Yarım kalmış bir aşkla, ayrı yerde yaşarken…

20.09.2004
Erman Ulusoy/ Kırklareli

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yâd etse de geçmişten albümdeki resimler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yâd etse de geçmişten albümdeki resimler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YÂD ETSE DE GEÇMİŞTEN ALBÜMDEKİ RESİMLER şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL