bir yürek bıraktın ardında sevgiye tutsak aşka tutuklu bakışlarda eriten bir göz hayrkırış bıraktın söylesene kimdin sen?
candı, cananı aradı gönül yorgundu sürgün çekti gönül bilmezdi aşka daldı gönül söylesene kimdin sen
İSHAK SAKA
Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
ah bir bilsem..soyutlayabilsem kendimi tüm öğretilerden... yalın..sade..ve kirlenmemiş bir ben olsam yaşamın hayatıma kattıkarından uzakta... ve cevaplar bulabilsem bitmeyen sorularıma...kimdim ben?
(ne kadar tesaduf ayni baslikta siirlerle ayni sayfada)
Yureginize saglik
gözlerindesakla tarafından 8/2/2008 3:32:37 PM zamanında düzenlenmiştir.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.