Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Münire Çevik
Münire Çevik

Ferman ben olam

Yorum

Ferman ben olam

( 5 kişi )

2

Yorum

12

Beğeni

4,8

Puan

321

Okunma

Ferman ben olam

Ferman ben olam
Hasretin sarmışken bedeni
Al başımı kurban ben olam
Aşkımızın buysa bedeli
Sar döşüne kurban ben olam

Ömür bizden geçip giderken
Deme bana can daha erken
Seni böyle candan severken
Sar döşüne yorgan ben olam

Yolların mı kapalı senin
Dertlerin mi sıralı senin
Yüreğin mi yaralı senin
Sar boynuna urgan ben olam

Ateş salan sevdalar benim
Görülmeyen davalar benim
Merhem uzak yaralar benim
Sar sinene derman ben olam

Güneşsiz kaldım gölgelerde
Seni ararım tümcelerde
fırtına kopan bölğelerde
Sen savurda harman ben olam

Günferinin açsın gülleri
Yüzüme örtüver tülleri
Şerbet ezsin tatlı dilleri
Dilindeki ferman ben olam

Münire Çevik 16.12.2020

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

80% (4)

4.0

20% (1)

Ferman ben olam Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ferman ben olam şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ferman ben olam şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL