Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
Rüzgar Özcanan
Rüzgar Özcanan

Bayramdan bayrama

Yorum

Bayramdan bayrama

( 3 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

379

Okunma

Bayramdan bayrama


Bir gün gelirsin diye
Bir umutla bekledim
Kendimi avutum meğer
Yıllar geçti gelmedin...

Şimdi bana neden
Seni afedeyim söyle
Onca yaşattığın keder
Nasıl unuturum böyle...

Artık gidiyorum
Çok kalamam buralarda
Sen kendine iyi bak
Gözün kalmasın arkamda
Yolun düşerse eğer
Birde beni unutma
Çiçek getir hatıra
Bayramdan bayrama...

Gözlerini kaçırma
Ben o gözlerle büyülendim
Esir tutardı beni
Ben içinde kaybulurdum
Oysa şimdi sana
Bakmaya cesaretim yok..

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Bayramdan bayrama Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bayramdan bayrama şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bayramdan bayrama şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
19.1.2021 22:51:06
5 puan verdi
Bayramdan bayrama

Güzel bir şiirdi, beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şair Arkadaşımı içtenlikle KUTLUYORUM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL