Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Ve
Veli Pan

Gurup Vakti

Yorum

Gurup Vakti

( 2 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

531

Okunma

Gurup Vakti

Güneşe doğrultum gözlerimi
Güneş başladı kızarmaya
Birazdan batacak yine
Bu an gurup vakti
Gurup vakti kısa sürer daimi
Anı değerlendirmek gerek
Güzelim dolduralım badeyi
Boşa gitmesin gurup vakti
Yanında bulmuşsam seni
Gün batımı içilen içkinin tadı
Bir başka şimdi
Gidiyor günün yorgunluğu
Karşımda sevdiğimin yüzü
İsterim kulaklarımda olsun
Hep onun sesi
Kaptırmışken o güzele kendimi
Yalvarıyorum şimdi
Batma ne olur güneş
Çabuk geçmesin zaman
Gözükmesin şişenin dibi
Yanımda olmasan da güzelim
Mutlu olmam için hayalin bile yetti

Veli PAN 22.07.2020




Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Gurup vakti Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gurup vakti şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gurup Vakti şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL