Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
yakuphan kılınç
yakuphan kılınç

Ceket

Yorum

Ceket

0

Yorum

4

Beğeni

0,0

Puan

491

Okunma

Ceket

Ceket

Eski bir ceket
Yıllar önce aldım
Yıllar önce bir sefer giydiğimde
Okumuş polisin birisi beni varlıklı sanıp borç para istedi

Yıllar sonra yine giydiğimde
Yine bir polise denk geldim
Bana ceketimle muamele yaptı
Beni adamdan sayıp benimle sohbet etti

Oysa çok fakir, zar zor geçinen birisiyim
Peynir niyetine yoğurt yiyenim
Sofram et görmez
Ev kirasını da çok zor veririm

Hâl böyle olunca ceketi sırtımdan çıkardım
Zaten tek ceketim vardı
Ceketi evde giyiyorum
Dışarıda mont giyiyorum
Akıllarda zenginim adamım algısı oluşturmuyorum
Haa karakter insan olarak adamım o mevzu başka

Yakuphan Kılınç

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Ceket Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ceket şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ceket şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL