Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
bedrettin58
bedrettin58

EHL-İ AŞK

Yorum

EHL-İ AŞK

( 3 kişi )

0

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

617

Okunma

EHL-İ AŞK


aşk odunda yanar aşıklar
korda küllenince anlarsın
o yarada kanar aşıklar
gurbet dillenince anlarsın

her yol bilinmeze açılır
kanatsız da aşka uçulur
aşkın badesinden içilir
gözler sellenince anlarsın

gör çıplak ayak keçe üter
kuru yerde hep diken biter
aşk mı yetişir aşık yiter
toprak sallanınca anlarsın

ali babam eğridir orak
geceyi biçer oturarak
yarasız gönül olur çorak
sıla güllenince anlarsın

16 Aralık 2020
ali rıfat arku istanbul

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Ehl-i aşk Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ehl-i aşk şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
EHL-İ AŞK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL