Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
mücahit_gözütok
mücahit_gözütok

GÖRMEDEN GİTTİN

Yorum

GÖRMEDEN GİTTİN

( 2 kişi )

1

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

518

Okunma

GÖRMEDEN GİTTİN

Saldın yüreğime kederi, gamı
Bir elveda bile, demeden gittin
Depreştirip, kabuklaşmış yaramı
Zerrece bir ümit, vermeden gittin

Bir hayalin kaldı, bir küçük resmin
Gönlümün tahtında, ziynettir ismin
Gözün mü kararttı hiddet, garaz, kin?
Son bir defa olsun, görmeden gittin

Beddua mı aldık, nazar mı değdi?
Herkes, sevdamıza pesend ederdi
Yoksa, maceraydı sona mı erdi?
Muammalar, cevap bulmadan gittin.


Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Görmeden gittin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Görmeden gittin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÖRMEDEN GİTTİN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
15.12.2020 21:31:17
5 puan verdi
GÖRMEDEN GİTTİN

Güzel bir şiirdi, beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şair Arkadaşımı içtenlikle KUTLUYORUM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL