Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
mücahit_gözütok
mücahit_gözütok

YERİN DOLMUYOR

Yorum

YERİN DOLMUYOR

( 3 kişi )

2

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

471

Okunma

YERİN DOLMUYOR

Hicran ateşiyle, yanan bağrıma
Vuslattan gayrısı, çare olmuyor.
Tüm tabipler, deva diye ağrıma,
Derman yapsalar da, şifa bulmuyor.

Gönül tutsağıdır sevdanın, aşkın,
Akıl acz içinde, fikirse şaşkın
Kays’ı, Leyla’sına mecnunca düşkün
Kılan, ferman ile ıslah olmuyor.

Hayalimde sensin, düşlerimde sen
Baharımda hem de kışlarımda sen
Gözlerimden akan, yaşlarımda sen
Yine de, bir türlü yerin dolmuyor.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Yerin dolmuyor Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yerin dolmuyor şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YERİN DOLMUYOR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
AZAP
AZAP, @azap
13.12.2020 15:00:09
5 puan verdi
sevgi dolu .. Güzel bir şiirdi okuduğum yazan yüreği canı gönülden kutlarım kal esenlik içinde...
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
13.12.2020 13:55:41
5 puan verdi
YERİN DOLMUYOR

Güzel bir şiirdi, beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şair Arkadaşımı içtenlikle KUTLUYORUM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL