Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Nr
Nrydbk

ayrılık eşittir yalnızlık

Yorum

ayrılık eşittir yalnızlık

( 3 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

426

Okunma

ayrılık eşittir yalnızlık

En sevgili, yar
kollarıma bırak dedin bıraktım kendimi 
ya sal beni ya da sar 
Ya sev beni ya da sevdirme kendini 
Ayrılık eşittir yalnızlık 
zor, arafta kalmışlık.
Cennetinde hurin değilim
Dünyanda zarurin değilim
Ben neyim sen nesin ?!
Sevgilim 
Ben hiç seninle huzursuz olmak ister miyim?
Cehennem pahasına sevmeyelim.

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Ayrılık eşittir yalnızlık Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ayrılık eşittir yalnızlık şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ayrılık eşittir yalnızlık şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL